Wel Thuis 12 links

Consumenten

Met het ouder worden staan we vaker stil bij wat de toekomst zal brengen. “Wat als gaan niet zo goed meer gaat? Kan ik dan nog blijven genieten van de privacy en het comfort van mijn eigen woning?” U hoeft zich geen zorgen te maken. Er zijn praktische oplossingen en nuttige tips die u in een handomdraai het vertrouwen zullen teruggeven, want onbezorgd genieten van het comfort van uw eigen huis, dicht bij vrienden en familie… daar hoeft echt geen leeftijd op te staan!

Natuurlijk willen we allemaal en liefst zo lang mogelijk, in ons eigen huis wonen. Maar met ouder worden treedt soms de twijfel op. Een Europese studie bevestigt dit en heeft uitgewezen dat 95% van de ouder wordende mensen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving wil blijven wonen. Tegelijkertijd blijkt ook dat zeer weinig woningen aangepast zijn aan de behoeften van de ouder wordende bevolking en dit ondanks het bestaan van een brede waaier aan hulpmiddelen.

Bewezen oplossingen

Uw partner bij deze oplossingen is de technische installatiebranche. Zij kunnen met u bekijken waar mogelijk letterlijke of figuurlijke drempels liggen en op welke wijze deze geslecht kunnen worden. Dit doen zij graag met u aan de hand van een digitaal stappenplan. Stapsgewijs lopen zij met u verschillende vragen door aan de hand waarvan u zelf een checklist kan samenstellen van mogelijke aanpassingen. 

Stappenplan

Wilt u vooraf het stappenplan doornemen, klik dan hier en doe uw eerste verkenning!